Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Καθάριος

Την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Νίκος Καθάριος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:
«Πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Στόχος μας είναι η νίκη όπως σε κάθε ματς. Έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, αναλύουμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό. Αυτές τις δύο αγωνιστικές έχει δείξει καλό χαρακτήρα. Έχει καλή ομάδα και καλή οργάνωση. Στόχος μας είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δουλέψαμε περισσότερο στις αδυναμίες μας αυτή την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι μας έκανε καλύτερους αυτή η εβδομάδα. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δεν θα έλεγα ότι σκεφτόμαστε περισσότερο το αμυντικό κομμάτι. Κοιτάμε να κάνουμε όλοι μαζί καλή άμυνα. Σίγουρα ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνος στην έδρα του και έχει καλούς επιθετικούς. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ανάλογα οργανωμένοι.

Το πιστεύω ότι θα ανακάμψει η ομάδα μας. Για εμάς ήταν μία άτυχη στιγμή το ότι δεν σκοράραμε και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να τελειώνουμε πιο γρήγορα τις φάσεις. Πιστεύω ότι στο ματς με τον Λεβαδειακό θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Δεν έχουμε κάποια πίεση. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και για εμάς στόχος είναι σε κάθε ματς είναι η νίκη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο.

Ο κ. Παντελίδης βοήθησε πολύ την ομάδα στην άνοδο και γενικά στην οργάνωση της. Είναι ένας άνθρωπος του Πανθρακικού. Τα συναισθήματα θα είναι καλά και πιστεύω θα χαρούμε και οι δύο πλευρές να γίνει αυτό το ματς με καλή διάθεση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα