Επαφές με την Κυβέρνηση

Την επίλυση των οικονομικών ανοιγμάτων της ΠΑΕ από τις προηγούμενες διοικήσεις, θα επιδιώξει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» πιστεύουν πως με την αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας, θα υπάρξει γόνιμο έδαφος συνεννόησης, ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να ρυθμίσει τις οφειλές της και να συνεχίσει την πορεία της πάνω σε διαφορετική βάση.

Ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε με όλους τους τρόπους να συνεργαστεί με την προηγούμενη Κυβέρνηση, αλλά δεν κατέστη δυνατό, παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις των αρμοδίων. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί τη διαγραφή των χρεών της, αλλά την αναγνώριση των πραγματικών οφειλών και τη ρύθμισή τους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, επιτελείο του συλλόγου θα μεταβεί στην Αθήνα και στο πρωθυπουργικό γραφείο, προκειμένου να καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο της υπόθεσης, προς ενημέρωση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Στον ΠΑΟΚ επικρατεί αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσής τους, καθώς διακρίνουν στη νέα Κυβέρνηση έναν πιο ανοικτό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων. Επαφές θα γίνουν και με τα Υπουργεία Αθλητισμού και Οικονομικών, εφόσον βέβαια έχει ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός για την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα