Ακύρωσε μία ολόκληρη προετοιμασία ο Χιμένεθ

ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Αποκαρδιωτική εικόνα παρουσίασε η ΑΕΚ στον πρώτο προκριματικό αγώνα του Champions League με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αν κάποιοι μένουν στο ότι η «κιτρινόμαυροι»… παραλίγο να βγάλουν το ημίχρονο χωρίς να απειληθούν, μάλλον δεν έχουν όραμα για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Τι να πει κανείς για την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μανόλο Χιμένεθ, γεμάτη αστοχίες και ανύπαρκτη ψυχολογική προετοιμασία. Η ομάδα ούτε «δάγκωνε», ούτε έδειξε να πιστεύει στη νίκη. Μεμονωμένες προσωπικές ενέργειες και ανάπτυξη μηδέν. Τα δε σουτ όλα άστοχα και τη μοναδική φορά που μπορεί κάποιο να πήγαινε προς το τέρμα, ο Χριστοδουλόπουλος ξέχασε να σουτάρει.

Το σύστημα; Ποιο 4-4-1-1 και ποιο 4-2-3-1; Ακόμη – ακόμη, ποιο 3-5-2 που στην τελική κάπως δοκιμάστηκε στην προετοιμασία. Όχι! Ο Χιμένεθ έπαιξε με 4-3-3, αφήνοντας γυμνή δημιουργικά την ομάδα. Με τρεις παίκτες στα χαφ που δεν κρατάνε μπάλα. Και φυσικά το πλέον ανεκδιήγητο. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκανε επτά μετεγγραφές και έπαιξε ο πιο ανέτοιμος, ο Λιβάγια. Πραγματικά ακατανόητος και αδικαιολόγητος ο Μανόλο Χιμένεθ γι’ αυτό που παρέταξε. Όταν ένας προπονητής γίνεται ειρωνικός στη Συνέντευξη Τύπου, είναι απόδειξη ότι έκανε λάθη…

Και η άμυνα; Τι είναι αυτό το πράγμα με τον Ανέστη; Ο πορτιέρο της ΑΕΚ έχει ρεφλέξ και κάποιες καλές αντιδράσεις σε σουτ που φαίνονται άπιαστα, αλλά με τέτοια συμπεριφορά στο ψηλό παιχνίδι ακυρώνονται όλες οι άλλες δεξιότητές του. Ή να προπονηθεί ή να αφήσει τα γάντια του σε κάποιον άλλο ή να αλλάξει προπονητή τερματοφυλάκων η ΠΑΕ σήμερα. Και τέλος οι κύριοι Τσιγκρίνσκι και Βράνιες δεν κάνουν για τόσο υψηλό επίπεδο όταν αντιδρούν έτσι σε εκτέλεση κόρνερ επιπέδου… Champions League.

 

Λυπηρή εμφάνιση από μία ομάδα που σου είχε δώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι πολύ πιο έτοιμη. Ευτυχώς που έγιναν γρήγορα οι μετεγγραφές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα