“Αλαζονική συμπεριφορά από την κυβέρνηση – Τα εθνικά θέματα δεν είναι κομματικά”

Συνεχίζει τις επιθέσεις της εναντίον της κυβέρνησης η Ντόρα Μπακογιάνννη αναφερόμενη στο Σκοπιανό, κατηγορώντας το Μαξίμου  για «αλαζονική συμπεριφορά» στο θέμα της ονομασίας.

«Η κυβέρνηση, κατά την άποψη μου, προσέρχεται εμφανώς αποδυναμωμένη έναντι εταίρων, λόγω της έλλειψης κεντρικής ταύτισης απόψεων. Όταν έχει μία εικόνα όπου ο καθένας λέει τα δικά του, με τι σοβαρότητα θα μας αντιμετωπίσουν οι ξένοι; Θεωρώ τεράστια αδυναμία της κυβέρνησης που δεν ενημερώνει την αντιπολίτευση. Δείχνει μία αλαζονική συμπεριφορά. Τα εθνικά θέματα δεν είναι κομματικά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον Realfm.

«Όταν έχεις μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να πείσει ο ένας υπουργός τον άλλο για την ορθότητα της διαπραγμάτευσης του, αδυνατίζει πολύ η ελληνική θέση», ανέφερε.

«Αυτό το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να ακούς γελοιότητες… Δεν μπορεί να κοροϊδεύουν, δεν είναι χώρα λωτοφάγων η Ελλάδα. Αυτό το πράγμα θέλει θάρρος, ανάληψη ευθύνης και εθνική πολιτική… Δεν είναι κομματικό θέμα το Μακεδονικό, είναι ένα θέμα που οι Έλληνες το νιώθουν μέσα στην ψυχή τους» είπε ακόμα η βουλευτής της ΝΔ.

«Εάν συμβεί δημοψήφισμα στα Σκόπια θα είναι τεράστιο πρόβλημα για τη διαπραγμάτευση, εγώ δεν το είχα δεχτεί» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα