Αληθινός “Ατλέτι” ο Αντουάν Γκριεζμάν!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τιμωρημένη από την UEFA για παραβίαση των κανόνων του FFP και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να κάνει μετεγγραφικές προσθήκες μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν, εδώ και χρόνια κορυφαίος επιθετικός της ομάδας κι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αποφάσισε, λοιπόν, να μη φύγει από την Ατλέτικο παρά τις προτάσεις συνεργασίας, επειδή ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Πράξη που αποδεικνύει την αγάπη του και το σεβασμό του προς την ομάδα.

«Ο βασικός λόγος για τον οποίο αποφάσισα να μείνω είναι η τιμωρία που έχει επιβληθεί στην ομάδα. Η Ατλέτικο με χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ και δεν θα ήταν σωστό να φύγω. Θα ήταν βρώμικο από μέρους μου. Και είναι κάτι που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου, αλλά ούτε θα ήθελα ποτέ να αποχωρήσω από την πίσω πόρτα

Στο μέλλον δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Θα παίξω τη νέα σεζόν στην Ατλέτικο και μετά βλέπουμε. Τώρα σκέφτομαι μόνο την Ατλέτικο και θεωρώ πως είναι κάπως ανόητο να σκέφτομαι από τώρα τι θα γίνει σε έναν χρόνο». 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα