Αλλάζει τα πάντα στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού ο Λεμονής

Ο Μπέσνικ Χάσι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής είναι και επίσημα ο διάδοχος του, ωστόσο οι αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» συνεχίζονται.

Μαζί με τον Χάσι έφυγαν και οι συνεργάτες του, Μάρκο Μπάμπιτς (βοηθός προπονητή), Μπαρτ Μέερτ (αναλυτής) και Στέφεν Φανχάρεν (προπονητής φυσικής κατάστασης), οι οποίοι και αντικαταστάθηκαν άμεσα.

Χρήστος Κόντης και Μιχάλης Καβαλιέρης πλαισιώνουν ως βοηθοί τον Τάκη Λεμονή, ενώ ο Γιάννης Ντουρουντός είναι πλέον ο προπονητής φυσικής κατάστασης των Πειραιωτών.

Μια ακόμη σημαντική αλλαγή είναι αυτή στο πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων, με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη αντί του Αλέκου Ράντου.

Ο Αγριογιάννης είναι υπεύθυνος για τον εντοπισμό του ταλέντου και την ανάδειξη του Στέφανου Καπίνο. Τον πρωτοείδε όταν ακόμη έπαιζε στον Αετό Κορυδαλλού σε ηλικία 13 ετών και εισηγήθηκε την απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό, όπου εργαζόταν από το 2007 στην πρώτη ομάδα (και ακόμη πιο πριν στις Ακαδημίες) ως γυμναστής τερματοφυλάκων.

Ήταν εκείνος που δούλευε ώρες μαζί του στο γήπεδο, αυτός που τον πήγαινε ακόμη και στο σχολείο (ενίοτε και για να εξηγήσει ότι οι απουσίες δεν ήταν αδικαιολόγητες, καθώς είχε από νωρίς ματς με τα κλιμάκια της Εθνικής), ο άνθρωπος για τον οποίο ο Καπίνο έχει παραδεχθεί ότι οφείλει τα περισσότερα στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα