Αλλάζει χέρια ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης φεύγει, ο Ανδρέας Πάτσης έρχεται! Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» στην πόλη των Ιωαννίνων! Ο ΠΑΣ Γιάννινα αλλάζει χέρια και περνάει στην κατοχή του μέχρι πρότινος μεγαλομετόχου της Νίκης Βόλου!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες και όταν έφτασαν στο τελικό τους στάδιο, ο Ανδρέας Πάτσης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Νέας Ιωνίας Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει σε όλες τις λεπτομέρειες και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα!

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε εκδηλώσει επισήμως τις προθέσεις του από το καλοκαίρι του 2013, καλώντας τους υποψήφιους επενδυτές να ενεργοποιηθούν στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο ίδιος να αποχωρήσει. Είχε ορίσει, μάλιστα και συγκεκριμένο ποσό για την παράδοση των μετοχών του, το οποίο ανερχόταν σε 500.000 ευρώ.

Ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει αντιδράσει ακόμη, καθώς πρόκειται για τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Οι επαφές διεξήχθησαν με απόλυτη μυστικότητα και μόνο τις τελευταίες τρεις μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά την υπόθεση, η μεταβίβαση θεωρείται δεδομένη και μόνο μία απρόσμενη εξέλιξη θα μπορούσε να προκαλέσει την ανατροπή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα