Αλλάζουν όλα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Την αισιοδοξία τους ότι η νέα γενιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών θα επαναφέρει την Εθνική ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, εξέφρασαν οι Βέλλιος, Παπάζογλου, Οικονόμου και Σταφυλίδης, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση της Vodafone στην Καλλιθέα, ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τεσσάρων παικτών:

Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε: «Το κλίμα στην Εθνική Ελλάδα είναι πολύ ευχάριστο. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, καθώς έχω πολλούς γνωστούς και με τα περισσότερα παιδιά έχουμε παίξει είτε μαζί, είτε ως αντίπαλοι σε παιχνίδια, οπότε γνωριζόμαστε και δεν είναι δύσκολο να αναπτύξουμε μία καλή σχέση». Για την συμμετοχή του στην Εθνική και τους στόχους πρόσθεσε: «Η εθνική είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Έτσι ήταν και για μένα από τότε που άρχισα το ποδόσφαιρό και επιτέλους έχω ευκαιρία να παίξω και στην Εθνική Ανδρών.  Για μένα η Εθνική είναι ανταμοιβή για τους κόπους μου και τη δουλειά μου. Στόχος όλων, είναι να βρει η Εθνική πάλι τις επιτυχίες και να μπει στο σωστό δρόμο, είναι κάτι το οποίο έχουμε όλοι μέσα στο μυαλό μας και αυτό που μπορείτε να περιμένετε από εμάς είναι ότι θα δώσουμε το 100%, μέσα στο γήπεδο».

Ο Μάριος Οικονόμου πρόσθεσε: «Το ότι είμαι στην Εθνική είναι σίγουρα μία επιβεβαίωση, όπως για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά που έχουν αποδείξει ότι στέκονται σε υψηλό επίπεδο.  Εγώ έχω μόνο να μάθω από την Εθνική και ελπίζω και εγώ να πείσω πρώτα τους συμπαίκτες μου και ύστερα τον προπονητή ότι μπορώ να είμαι μέλος της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και σίγουρα το δικό μου το έργο είναι πιο δύσκολο απέναντι σε αυτούς τους ήδη καταξιωμένους παίκτες, αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι ανάμεσα τους και έχω πολλά να μάθω».

Ο Απόστολος Βέλλιος τόνισε: «Είναι όνειρο κάθε παιδιού που ασχολείται με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία να παίξει στην Εθνική Ομάδα και με μεγάλη χαρά και ακόμα μεγαλύτερη τιμή υποδέχτηκα αυτή την κλήση. Άλλωστε όταν γύρισα στην Ελλάδα, η Εθνική Ομάδα ήταν στα πλάνα μου και στόχος μου τώρα είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος προσωπικά και να βοηθάω σε όποια ομάδα βρίσκομαι την ομάδα μου. Σίγουρα για κάθε σεντερ φορ το γκολ είναι ο στόχος και το απόλυτο ξεκίνημα για μένα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά για να βγει το γκολ χρειάζεται μία συλλογική δουλεία. Η συμβουλή του προπονητή μας είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τους φιλικούς αγώνες, να είμαστε έτοιμοι και μετά είναι στα χέρια μας και στα πόδια μας».

Ο Κώστας Σταφυλίδης ανέφερε: «Σίγουρα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα θέλουμε να αλλάξουμε το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και πάνω από όλα να αλλάξουμε τα αποτελέσματα γιατί τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν πολύ καλά. Η τωρινή φουρνιά στην ομάδα θέλω να πιστεύω ότι θα φέρει αλλαγές, καθώς υπάρχουν ταλέντα μεγάλα, αλλά και νέα παιδιά που έρχονται και είναι πολύ αξιόλογα, οπότε νομίζω θα έχουμε μεγάλη επιτυχία. Βλέπω ότι η ομάδα δεν έπαιζε καλά , σε αυτό φταίμε εμείς οι ίδιοι και αυτό θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε εμείς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα