Αλλαγές βοηθών την τελευταία στιγμή!

Διαρροές από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό της τελευταίας… ώρας, αναφέρουν ότι ο Κύρος Βασάρας, λίγο πριν πάρει το καπελάκι του και φύγει από την ΚΕΔ, έβαλε το χέρι του προκειμένου να πραγματοποιηθούν δύο σημαντικές αλλαγές στους ορισμούς ισάριθμων αγώνων για την πέμπτη και την έκτη αγωνιστική της Super League.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ισχυρίζεται ότι αρχικά είχε οριστεί ο διαιτητής Δόσης στο ματς της Βέροιας και ότι ο αρχιδιαιτητής Γκρούτσης έθεσε βέτο διότι είχε αγωνιστεί πρόσφατα και σε άλλο ματς της Βέροιας, με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Βασάρας, λοιπόν, πήγε με τον Γκρούτση και όχι με τον Σαραϊδάρη ο οποίος επέμενε – και δικαίως – πως δεν ευσταθεί η δικαιολογία. Τελικά ο Χούσκογλου πήρε τη θέση του Δόση και ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ με την σκανδαλώδη απόφασή του.

Λίγα λεπτά μετά τη διαρροή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όλως τυχαίως διέρρευσε ότι παρόμοιο σκηνικό στήθηκε και στους ορισμούς του αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟ, όπου με εντολή Βασάρα ορίστηκε ο Λάμπρου, ο οποίος έκανε δύο λάθη κατά των «πρασίνων» (όχι τόσο εξόφθαλμα πάντως όπως αυτό του Χούσκογλου).

Αμφότεροι οι βοηθοί, πάντως, μπαίνουν προσωρινά στο περιθώριο…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα