Αλμέιδα: «Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί μου άρεσε το πρότζεκτ»

Το ποσό των 650.000 ευρώ το χρόνο απαίτησε ο Ούγκο Αλμέιδα όταν έμαθε για την πρόταση της ΑΕΚ, για να βρίσκεται τουλάχιστον κοντά στα χρήματα που έβρισκε από Κατάρ και Αυστραλία. Ωστόσο, μόλις πληροφορήθηκε το πρότζεκτ της Ένωσης «έπεσε» στα 500 χιλιάρικα το χρόνο, διότι τον ενθουσίασε.

Η «Α» έχει γράψει και στο παρελθόν πως ένα από τα ισχυρά όπλα της Ένωσης στις διαπραγματεύσεις είναι ο «φάκελος πρότζεκτ» που κουβαλά μαζί του ο εκάστοτε διαπραγματευτής και που παρουσιάζεται πάντα σε κάθε ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα ουκ ολίγοι να το έχουν αποδεχθεί με μειωμένες οικονομικές απαιτήσεις (βλέπε Μπαρμπόσα, Ντιντάκ, Τσιγκρίνκι και τώρα Αλμέιδα). Ο Πορτογάλος το παραδέχθηκε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα της χώρας του, «O Jogo»:

«Αποδέχτηκα την πρόταση της ΑΕΚ και αποφάσισα να ξεκινήσω αυτήν τη νέα περίοδο στην καριέρα μου. Ήρθα σε έναν σύλλογο με ιστορία. Η ΑΕΚ έχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα αποτελέσω μέρος αυτού του νέου αγωνιστικού σχεδίου. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Το πρότζεκτ της ΑΕΚ ταιριάζει σε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Θα δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τίτλους με την ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα