Αμετακίνητος ο Σπίρτζης: Αν έχουμε πλεονάσματα θα δώσουμε 14η σύνταξη

Επιμένει για καταβολή 14ης σύνταξης ο Χρήστος Σπίρτζης με την προϋπόθεση φυσικά να υπάρξει πλεόνασμα στην Ελλάδα.«Δώσαμε 13η σύνταξη και επιμένω για 14η αν έχουμε πλεονάσματα» δήλωσε την Τρίτη στο ραδιόφωνο του Alpha ο υπουργός Υποδομών.

Ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε και στο θέμα των διοδίων λέγοντας ότι «δεν βάζουμε νέα διόδια εκεί που δεν το προέβλεπαν οι συμβάσεις» υποστηρίζοντας ότι «προσπαθούμε να μειώσουμε τις τιμές τους».

Μιλώντας γενικότερα για τα έργα στις εθνικές οδούς είπε ότι «υπάρχουν παράγοντες που καθυστερούν διαχρονικά τα έργα» κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

“Δεν παίρνουν τρόλεϊ όσοι έχουν λεφτά”

Ο υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε και στα μέτρα για τους βανδαλισμούς σε τρόλει, σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ λέγοντας ότι «δεν δικαιολογείται να καις το τρόλεϊ με το οποίο πάνε οι άνθρωποι στη δουλειά. Δεν παίρνουν τρόλεϊ όσοι έχουν λεφτά».

Στήριξε, ακόμα, την πρόθεσή του να προχωρήσει ο ΟΑΣΑ σε προγραμματική συνεργασία με την ΕΛΑΣ λέγοντας ότι «η ΕΛ.ΑΣ. λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί. Όποιος θέλει μια πρόσθετη παροχή πληρώνει».

«Δεν θα πάμε στη λογική να κάνουμε αστυνομία μεταφορών που βρήκαμε από την ΝΔ έτοιμη προς θεσμοθέτηση» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης για το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα