«Ανάδειξέ το» με την Άννα Νικολαΐδη

Μετά το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο 5ο διεθνές φεστιβάλ Γέφυρες Κορίνθου με την ταινία «Θεραπεία Τιμής» όπου υπογράφει την παραγωγή, η Άννα Νικολαΐδη κάνει ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα στον χώρο της τηλεόρασης αυτή τη φορά! Η ίδια έχοντας μαζί της μια ομάδα εξαιρετικών και ταλαντούχων ανθρώπων, είναι η οικοδέσποινα της νέας εκπομπής «Ανάδειξέ το» που προβάλλεται στο επιχειρηματικό κανάλι SBC.

Κάθε Τρίτη από τις 21:00- 21.50 η Άννα Νικολαΐδη, υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας ΕΚΠΑ με την δημοσιογράφο και επικοινωνιολόγο Ρουλα Σκουρογιάννη, μας ενημερώνει, μας ψυχαγωγεί αλλά και μας προβληματίζει μέσα από το «Ανάδειξέ το» αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ύφος του κάθε συγγραφέα, επιστήμονα, φιλοσόφου και ιατρού αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει ο πολυβραβευμένος Μιχαήλ Μαυρομούστακος.

Στην πρεμιέρα, ποδαρικό της έκαναν οι: Ανδρέας Λάμπρου, στιχουργός και συνθέτης, Γρηγόρης Αζαριαδης ,συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος και Δ.Μαυρος, φυσιοθεραπευτής .
Η εκπομπή «Ανάδειξε το» θα μεταδίδεται επίσης και από τα κανάλια SYROSTV1,AIGAIO -TV, EXTRA TV ΚΥΠΡΟΥ .

MINI BIOΓΡΑΦΙΚΟ
Η Άννα Νικολαΐδη σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ΄ όπου και αποφοίτησε το 1993. Υπήρξε για μικρή χρονική περίοδο εθελόντρια εκτελώντας πρακτική άσκηση στα γραφεία του ΟΗΕ στην Ελλάδα ενώ είναι μέλος πολλών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και συλλόγων από το 1993 και πέρα. Η Άννα Νικολαΐδη κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων φιλοσοφίας και οικονομικών, υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας EKΠΑ, πρωτοτύπησε κάνοντας ντοκιμαντέρ το βιβλίο της με τίτλο «Μετανάστες Εθελοντισμός και Προσφορά», ενώ ετοίμασε ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ, πιο επίκαιρο από ποτέ με τίτλο «Η νόσος της οικονομικής λιτότητας: Φτώχεια», σε σενάριο Δώρας Μαδαρού και σκηνοθεσία του ίδιου σκηνοθέτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα