Ανάδειξε το: Υγεία και τέχνη σε πρώτο πλάνο

 

Η εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο Extra Channel την Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00, σας παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα θέματα με εκλεκτούς καλεσμένους Focus στα ιατρικά θέματα κάνει αυτή τη εβδομάδα το «Ανάδειξε το» και υποδέχεται τον Γεώργιο Ρόκα, Αγγειολόγος Αγγειοχειρουργό ο οποίος μιλά στη Ρούλα Σκουρογιάννη για τις Φλεβικές και Αρτηριακές παθήσεις και πως αντιμετωπίζονται, για τους παράγοντες κινδύνου Αρτηριακών και Φλεβικών Παθήσεων. Τέλος μας εξηγεί γιατί τα φλεβικά laser είναι η καλύτερη θεραπευτική αντιμετώπιση της Φλεβικής Ανεπάρκειας και τι πρέπει να προσέχουμε.

Στη συνέχεια ο Δημοσθένης Δόγκας, Πολιτευτής Περιφέρειας Αττικής, Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης, εκπρόσωπος παράταξης ”Δημοτική Βούληση”, μιλάει για θέματα Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Επικαιρότητας. Επίσης ξεκινά τις εργασίες του στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού gazarte, το πρώτο συνέδριο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Επιχειρηματικότητα.

Το Artificial Intelligence Confer ence φέρνει στο προσκήνιο όλα τα επίκαιρα θέματα στον τομέα της Tεχνητής Nοημοσύνης, αναφορικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις, την επιχειρηματική αξία και το ηθικό πλαίσιο.

Τέλος μας ενημερώνει για τη διάλεξη του διακεκριμένου ακαδημαϊκού Βασιλείου Μαρκεζίνη στην Ένωση Σμυρναίων με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου ”Ο Οδυσσέας και ο δημιουργός του”, ώρα 19.00μμ στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών με θέμα” η εφευρετικότητα του Ομήρου”. Ακολουθεί η πολιτικοκοινωνική ενημέρωση με τον κο Δημοσθένη Δόγκα, ο οποίος μας μιλά για την ευρωπαϊκή και ελληνική επικαιρότητα. Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα