«Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε ένα κενό…παρ’ολίγον ταλέντου»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της, ότι παρ’ολίγον να ήταν και η ίδια στη λίστα με τις γυναίκες που παρενόχλησε σεξουαλικά ο Χάρβεϊ Γουάϊνστιν, ο Νίκος Μαστοράκης έγινε για μία ακόμη φορά καταπέλτης κατά της Βάνας Μπάρμπα. Έχοντας τη «κράξει» άσχημα για το βαθύ ντεκολτέ που είχε φορέσει στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη, επανήλθε δριμύτερος με πιο βαρείς χαρακτηρισμούς.

 

«ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ
Στο βαγόνι των (παρ’ ολιγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολιγον να της την πέσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουαϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδή παρ’ ολιγο να παει να φαει μαζι του, οπως την ειχαν διαταξει, παρ’ ολιγον να κάνει καριερα στο Χολιγουντ, ολα ρε γαμωτο παρ’ ολιγον.
Και όλα αυτά όχι απλώς από δεύτερο άλλα από… τρίτο χέρι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε πότε, όπως ποτέ ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτή την πόλη” — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.
Όσο για την καριέρα που ατύχησε λόγω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσώς αυτό εμπόδισε την καριέρα τους.
Ανάμεσα στο σταριλικι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλευονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημενες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χάρβεϊ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη βάνα…» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα