Ανέβασαν πυρετό στον ΠΑΟΚ

«Ταμπλάς» τους ήρθε στον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούν ότι το σύστημα της ΕΠΟ όρισε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον διαιτητή Αρετόπουλο, ακριβώς εκείνον, δηλαδή, τον οποίο κατονομάζουν ως πιο «καμικάζι» και από τους πιστότερους Ιάπωνες πιλότους.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής από τα Τρίκαλα έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα ματς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, είτε σφυρίζοντας 21-5 φάουλ υπέρ του ΟΣΦΠ (στο 1-2 του «Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΟΚ), είτε πραγματοποιώντας την πιο σφαγιαστική διαιτησία των τελευταίων ετών (στο Πλατανιάς-ΠΑΟ 2-1). Επίσης, έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του σε αγώνα του Ολυμπιακού, ζητώντας μετά το ματς μία «ερυθρόλευκη» φανέλα ως ενθύμιο, ενώ έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες του από… συνεστιάσεις οπαδών του Ολυμπιακού (σε μικρότερη ηλικία βέβαια).

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προήλθε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκου ο οποίος χαρακτηρίζει εκδικητική πράξη τον ορισμό του Αρετόπουλου:

«Θα θυμίσω στο σύστημα της ΕΠΟ, ότι συνθλίβεται, πρώτα και κύρια επειδή αλαζονικά προκάλεσε την κοινή λογική για πολλά χρόνια με επιλογές σαν τη σημερινή. Ο Αρετόπουλος ήταν η ακριβώς αντίθετη λύση από την ενδεδειγμένη, όπως απέδειξε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι μας στην Τρίπολη. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι πέρα από εκτός τόπου και χρόνου, είστε και σε διαδικασία εκδίκησης του ΠΑΟΚ. Αφού “κάψατε” όλους τους ικανούς διαιτητές, απομείνατε με τα φθαρμένα απομεινάρια του συστήματός σας και ξεφτυλίζεστε. Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν από μας, σας στέλνουν στον αγύριστο οι ανώτατοι προϊστάμενοί σας, η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και σε αυτούς θα λογοδοτήσετε τη Δευτέρα για την επιλογή σας. Στη συνείδηση τη δική μας και του κόσμου, η ανοησία σας δεν έχει προηγούμενο». Στη συνέχεια, ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ μίλησε στο ραδιόφωνο του SportFM και ισχυρίστηκε πως έτσι όπως πάει το πράγμα, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει…

Ο Αρετόπουλος σφύριξε στο ματς Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ όπου ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, αγνοώντας φάουλ καρατιά του Μπέρτου στον Κρέσπο (αντίκρισε την κίτρινη μόνο μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή) με τον παίκτη στη συνέχεια να διαμαρτύρεται μην πιστεύοντας στην υπόδειξη. Στη συνέχεια έδωσε ένα πέναλτι στον Αστέρα όταν… σκόνταψε ένας επιθετικός του. Πρόκειται για διαιτητή που από κοινού θεωρούν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ότι πρέπει να πάει σπίτι του και που βρίσκεται σε αντιδικία με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα