Ανέλαβε δουλειά ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο…

Όχι μόνο υπάρχει καπνός, αλλά σε λίγο καιρό θα ξεσπάσει… πανικός φωτιάς! Αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ατζέντη του Πορτογάλου να έχει επικεντρωθεί στην προώθηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Χόρχε Μέντες, που έχει τα δικαιώματα του σούπερ σταρ των Μαδριλένων, δουλεύει αποκλειστικά και μόνο στην ενδεχόμενη επιστροφή του Ρονάλντο στο Μάντσεστερ, γεγονός που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους Ισπανούς.

Το γεγονός ότι ο Μέντες είναι μάνατζερ και του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφική κίνηση των «μπέμπηδων» το φετινό καλοκαίρι, ενισχύει το σενάριο μετακίνησης του Πορτογάλου στην Αγγλία. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ατζέντη, η μεταγραφή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και δεν αποκλείεται μάλιστα να ενεργοποιηθεί από τον Ιανουάριο!

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πάντως, δεν θεωρείται πιθανό, καθώς ο Ρονάλντο θέλει να διεκδικήσει με τη Ρεάλ όλους τους φετινούς τίτλους και βέβαια, την κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Champions League, κάτι που αν συμβεί, θα καταγραφεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα