Ανίκητη η Εθνική, πήρε σπουδαίο βαθμό στη Βοσνία (0-0)

Πολύ σημαντικό βαθμό που τη διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2018 απέσπασε το βράδυ της Παρασκευής η Εθνική Ελλάδος στη Βοσνία (0-0) και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου της προκριματικής ζώνης της Ευρώπης.

Η «γαλανόλευκη» δεν… μάσησε από την «καυτή» ατμόσφαιρα στη Σένιτσα και με τη γνωστή αμυντική συνταγή που τη χαρακτηρίζει κατάφερε να κρατήσει τους Βόσνιους μακριά από την εστία του Καρνέζη, ενώ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο αν ο Μάνταλος στο 83’ δεν αστοχούσε από απίστευτα πλεονεκτική θέση απέναντι στον Μπέγκοβιτς.

Στη σπουδαιότερη ευκαιρία των γηπεδούχων ένα λεπτό αργότερα ο Καρνέζης αντέδρασε εντυπωσιακά, αποκρούοντας το σουτ του Ντζέκο και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

ΒΟΣΝΙΑ (Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Βράνιες, Σούνιτς (λ.τ. 69′ Ντούμιτς), Ζουκάνοβιτς, Πιάνιτς, Γιάγιαλο, Βίστσα, Ιμπίσεβιτς, Λούλιτς (λ.τ. 21′ Κόντρο, 77′ Μπέσιτς), Τζέκο.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος (90+1′ Κουρμπέλης), Μπακασέτας (λ.τ. 50′ Δώνης), Φορτούνης (90+4′ Μανιάτης), Μήτρογλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα