Ανακοίνωση της «ΠΑΕ Παναχαϊκή»

Στην αντεπίθεση προσπαθεί να περάσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο ιδιοκτήτης της, Αλέξης Κούγιας, σε απάντηση των δικαστικών εκκρεμοτήτων σχετικά με τηη φορολογική ακεραιότητα της εταιρίας. Η ανακοίνωση δικαιολογεί και την επιλογή της μετακόμισης στην Κόρινθο:

«1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ.Ε. δημοσίευσε και τους πριν την αγορά από τον Αλέξη Κούγια του μετοχικού πακέτου ισολογισμούς τόσο της Π.Α.Ε. Πατραϊκός όσο και της Π.Α.Ε. Πατραϊκός – Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005 και ουδεμία διοικητικού ενδιαφέροντος εκκρεμότητα υπάρχει αφού η ΠΑΕ από το 2009 είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη είναι και έχουν εξοφληθεί ακόμα και υποχρεώσεις των παλαιών μετόχων.

2. Σήμερα το πρωί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατατέθηκαν το σύνολο των χρημάτων για την εξόφληση τόσο των μισθών όσο και των δόσεων ακόμα και για το πρώτο δεκαπενθήμερο των Μαΐου. Έτσι οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον είναι ίσως οι μόνοι από τους ποδοσφαιριστές όλων των επαγγελματικών κατηγοριών που έχουν εξοφληθεί ολοσχερώς.

3. Μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αλλά και τις ζημιές που έγιναν στο ιδιόκτητο πούλμαν της ομάδας και την προσπάθεια εμπρησμού των εγκαταστάσεων στην Εγλυκάδα, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων έχουν κινηθεί για την ανεύρεση διαμερισμάτων στην Κόρινθο ώστε να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και να αποφύγουν τις χυδαίες αυτές επιθέσεις από τους γνωστούς αγνώστους με τις κουκούλες και τα κράνη και την ψυχολογική πίεση που αισθάνονται από τις εξυβρίσεις και τις απειλές.

Η διοίκηση της εταιρείας ετοιμάζει μηνυτήρια αναφορά περιγράφοντας και τους υποκινητές αφού είναι γνωστό σε όλη την Πάτρα σε ποιο κλειστό γυμναστήριο τα πρόσωπα αυτά εδώ και χρόνια έχουν στέγη.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα