Ανακοινώθηκε το  4ο μέλος του “Ξαναδέστε τους”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Alpha σχετικά με το “Ξαναδέστε τους” το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφουν μέσα από την συχνότητα του Alpha μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και την Τζώρτζια Παναγή. Η τελευταία πρόκειται για ένα άφθαρτο τηλεοπτικό πρόσωπο που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

“Ξαναδέστε τους»! Έρχονται φορτσάτοι… Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, το δίδυμο που σφράγισε την απογευματινή, τηλεοπτική ζώνη, επιστρέφουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο τηλεοπτικό τους σπίτι. Σκοπός τους; Να μας κρατήσουν δέσμιους του γέλιου και της τρέλας τους.

Στο πέρασμά τους, «συμπαρασύρουν» την πάντα κεφάτη και απρόβλεπτη Μαίρη Συνατσάκη. Η ομάδα συμπληρώνεται με μία νέα για την ελληνική τηλεόραση παρουσία, την Τζώρτζια Παναγή.

H απογευματινή παρέα θα σχολιάζει καθημερινά όσα συμβαίνουν γύρω μας, από τον χώρο της showbiz μέχρι αυτόν της πολιτικής. Από το μικροσκόπιο της εκπομπής θα περνούν οι εμφανίσεις διάσημων προσώπων ανά τον κόσμο. Οι παρουσιαστές θα παίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Και φυσικά, θα ανακαλύπτουν και θα σχολιάζουν τις πιο σπαρταριστές στιγμές της τηλεόρασης, χωρίς… την άδειά της!”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα