Ανακοινώνει το «όχι» ο Σάντος

Συνάντηση θα έχουν το επόμενο 24ωρό Φερνάντο Σάντος και η διοίκηση της ΕΠΟ προκειμένου ο Πορτογάλος να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η ελληνική ομοσπονδία για διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο τεχνικός θα δώσει αρνητική απάντηση όχι επειδή έχει κάποιο παράπονο από τη συνεργασία (ίσα-ίσα που έχει εκτιμήσει ότι η ΕΠΟ προσπαθεί να εφαρμόσει τις εισηγήσεις του για το αναπτυξιακό πρόγραμμα των εθνικών ομάδων που είχε εκπονήσει) αλλά επειδή η επιθυμία του να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου και στην καθημερινή εργασία είναι σφοδρή και θα τον «αναγκάσει» να αποχωρήσει.

Ήδη, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να του έχει κάνει κρούση ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Χουμπ Στέφενς αφού είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Όσο για την επόμενη μέρα στην εθνική μετά το Μουντιάλ έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Σάκη Τσιώλη αλλά οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι ριψοκίνδυνη αφού ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η άρνηση του Σάντος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα