Αναμενόμενη γκέλα για ΑΕΚ στα Γιάννινα

Μετά την μεγαλύτερή της ευρωπαϊκή νίκη εδώ και μία δεκαετία περίπου, η ΑΕΚ στα Γιάννινα ήταν μάλλον απίθανο να μπει και να κυριαρχήσει, ιδίως σε ένα γήπεδο με τον χλοοτάπητα καινούριο να μην έχει “δέσει” ακόμη και να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους παίκτες, αφού έμοιαζε με κινούμενο χαλί.

Τελικά η Ένωση περιορίστηκε στο 0-0 σε μία δύσκολη έδρα και συνεχίζει χωρίς ακόμη να αγχώνεται με τη βαθμολογία, αλλά με δεδομένη την ανάγκη της ενίσχυσης με δύο ακόμη τουλάχιστον παίκτες (στράικερ και στόπερ).

Η αλήθεια είναι πως ο Μανόλο  Χιμένεθ προδόθηκε ελαφρώς από τους δύο ακραίους οπισθοφύλακες – Γκάλο, Βινίσιους – που ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση Λόπες και Μπακάκη που έπαιξαν την Πέμπτη με την Μπριζ, αλλά ίσως έπρεπε να επαναφέρει σύστημα με τέσσερις οπισθοφύλακες κι έτσι να μην διακινδυνεύσει τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι. Όταν δεν παίζει ο Μάνταλος η ΑΕΚ πρέπει να κυκλοφορεί την μπάλα από τα άκρα και ίσως σε αυτό το ματς χρειαζόταν ο Τραούστασον από πιο νωρίς ή η χρησιμοποίηση του Κλωναρίδη ως εξτρέμ.

Αυτή η κουβέντα για το σύστημα της ΑΕΚ θα είναι φέτος συχνή, με τις πάμπολλες επιλογές που υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα