Ανανέωσε με 10 εκατομμύρια το χρόνο ο Μπουσκέτς!

Το τυπικό της υπογραφής απομένει για την οριστικοποίηση της ανανέωσης συμβολαίου του Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα!

Ο διεθνής Ισπανός μέσος κατέληξε σε συμφωνία με τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου, μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ετήσιες απολαβές του Μπουσκέτς θα ανέρχονται σε 10 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους πιο ακριβούς παίκτες των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει έναν παίκτη με την προσφορά του Μπουσκέτς, καθώς πλησιάζουν και οι εκλογές για την προεδρία του καταλανικού συλλόγου. Μία μικρή εκκρεμότητα που υπάρχει, έγκειται στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Οι προοπτικές είναι δύο. Η μία να λήγει το 2018, όπως επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής και η δεύτερη να λήγει το 2019, όπως είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα. Το πότε θα λήγει τελικά, θα εξαρτηθεί από τη ρήτρα που θα προβλέπεται στο συμβόλαιο, καθώς ο Μπαρτομέου θέλει να την ορίσει στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έχει διευθετηθεί και η συγκεκριμένη λεπτομέρεια και να πέσουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα