Αναστασίου… και επίσημα μέχρι το 2018!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου, μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας μία διαδικασία που ξεκίνησε, επί της ουσίας, πριν οκτώ μήνες.

Ο Έλληνας προπονητής είχε συμφωνήσει από καιρό με τους «πράσινους», αλλά επέμεινε στη διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών, κυρίως σε επίπεδο φιλοσοφίας λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αυτό ακριβώς αναφέρθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου και του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει για έναν χρόνο, με αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμη, αν αγωνιστεί σε είκοσι παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα