Αναστασίου μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό!

Σε πλήρη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018 έχουν καταλήξει ο Γιάννης Αναστασίου και ο Παναθηναϊκός.

Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις από τον περασμένο Δεκέμβριο και ευθύς εξ αρχής εξέφρασαν την αμοιβαία επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί το έργο που έβαλαν σε εφαρμογή πριν δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελευταία επαφή που πραγματοποιήθηκε, ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια και πλέον απομένει η τυπική διευθέτηση του θέματος και η ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ.

Παράλληλα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει αποφασίσει να καλέσει τους Μλάντεν Πέτριτς, Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ, προκειμένου να τους προτείνει νέα συμβόλαια. Ιδιαίτερα για τον πρώτο, τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και η διοίκηση, θεωρούν επιβεβλημένη την παραμονή του, καθώς τη φετινή σεζόν δικαίωσε απόλυτα την επιλογή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.

Πιο δύσκολη φαίνεται να είναι η περίπτωση του Σίλντενφελντ, ο οποίος έχει και άλλες προτάσεις και πριν λίγες μέρες εξέφρασε την επιθυμία να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια και να σκεφτεί το μέλλον του μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ήδη έβαλε στον «πάγο» την πρόταση της γαλλικής Μπορντό, ενώ ο Παναθηναϊκός του έκανε μία πρώτη προσφορά, η οποία δεν τον… ενθουσίασε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα