Αναστόπουλος: «Θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε»

Για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του όλο αυτό το διάστημα μίλησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, ενώ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό δήλωσε πως η ομάδα του ήθελε, αλλά δεν μπορούσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:
«Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει παγκόσμιο ρεκόρ όταν σε δύο μήνες που έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια, να έχουμε δώσει 15 παιχνίδια σε ένα ρόστερ 16 παικτών. Εκ των οποίων οι τρεις να είναι οι βασικοί. Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ομάδα που αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Βάλτε και τα προβλήματα που προστέθηκαν κατά την διάρκεια των αγώνων γιατί είναι φυσιολογικό να τραυματίζεται ένας παίκτης δίνει συνεχόμενα παιχνίδια.

Επίσης είναι παγκόσμιο φαινόμενο να έχουν πάθει θλάση οι 24 παίκτες από τους 26 παίκτες που είναι στην ομάδα. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν φανερό έστω που ο κόσμος ήταν στο γήπεδο, ότι θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε. Ειδικά μεσοεπιθετικά, αν εξαιρέσουμε τις δύο φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου, δεν υπάρχει άλλη φάση που να μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Βάλετε και την αποβολή του Μπολάκη και εκεί τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.

Όταν ξεκίνησε η προσπάθεια είχαμε 17 βαθμούς και στην πορεία μας αφαιρέθηκαν 10. Για φανταστείτε μια ομάδα που αγωνίζεται στον στόχο, να έχει 20 βαθμούς και να της αφαιρούνται 10 στην πορεία. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε στα περισσότερα πράγματα. Και μένει η προσπάθεια. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να ακούσεις ευχαριστώ. Αυτό που κάναμε ήταν περισσότερο πάθος και τρέλα παρά λογική. Ούτε υπονοώ κάτι. Ξέρω που ήρθα, ήξερα τα προβλήματα. Κάναμε την προσπάθεια μας ώστε να είμαστε εντάξει με την συνείδηση μας.

Στα εξωαγωνιστικά, είναι ένα θέμα που πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Αλλά οι παίκτες και αυτοί δείχνοντας πάθος, τρέλα και δίψα. Ευτυχώς που υπάρχουν παίκτες που παίζουν ακόμα για την φανέλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα