Ανατροπή δεδομένων… μιλά με Στραματσιόνι ο Ολυμπιακός!

Σειρά ανατροπών λαμβάνουν χώρα στο μέτωπο του προπονητή για τον Ολυμπιακό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 39χρονο τεχνικό, Αντρέα Στραματριόνι!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ουντινέζε θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στον χώρο και δεν δεσμεύεται από συμβόλαιο με την ομάδα του Ούντινε. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στη γειτονική χώρα, οι διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό τεχνικό βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και δεν αποκλείεται ο 39χρονος να είναι τελικά, ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Στραματσιόνι ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής της Ίντερ Μιλάνου, την περίοδο 2012-2013. Το 2014 ανέλαβε την Ουντινέζε και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Πειραιά.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πορτογάλου Μάρκο Σίλβα, πηγές από τον ερυθρόλευκο σύλλογο την αφήνουν «ανοικτή», με την προϋπόθεση ότι θα λύσει σύντομα τις… διαφορές που έχει με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Σημειώνουμε ότι με τον Σίλβα υπάρχει συμφωνία, η οποία δεν έχει υλοποιηθεί λόγω της δέσμευσης που έχει ο Πορτογάλος με τον σύλλογο της Λισσαβόνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα