Ανατροπή και ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ

Μια σημαντική μέρα για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ γενικότερα είναι η σημερινή (17/2). Η Ένωση νίκησε 32-23 την Γκέζτεπε και -ανατρέποντας τη σε βάρος της διαφορά από την πρώτη αναμέτρηση στη Σμύρνη (29-25)- προκρίθηκε στα προημιτελικά του Challenge Cup, για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν την περίοδο 2010-2011) στην ιστορία της.

«Σήμερα κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε πειθαρχία, κάναμε κάποια λάθη, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε και γκολ στην κόντρα, αλλά και σε οργανωμένη επίθεση. Φυσικά είχαμε σήμερα και τη στήριξη του κόσμου μας, ο οποίος μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση. Πήραμε δίκαια αυτή την πρόκριση. Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι να φτιάχνουμε μια νέα ομάδα και χρειάζεται επιμονή και υπομονή», δήλωσε ο «κιτρινόμαυρος» προπονητής, Νίκος Γραμματικός.

Ο αρχηγός, Παναγιώτης Νικολαΐδης, είπε: «Θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου, έδειξε ότι είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας, θέλαμε να περάσουμε, το δείξαμε στην Τουρκία και τα καταφέραμε. Χρειαζόμασταν αυτή την πρόκριση, είναι πολύ σημαντική και για την ΑΕΚ και για όλο το ελληνικό χάντμπολ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, δείξαμε πάθος, δείξαμε δύναμη κι ελπίζω αυτή η εικόνα να συνεχιστεί και στο υπόλοιπο της σεζόν».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα