Ανατροπή και νίκη (2-1) για τη Βέροια!

Μέταλλο νικητή αποδεικνύεται πως διαθέτει η φετινή ομάδα της Βέροιας, η οποία, αν και βρέθηκε να χάνει από την Κέρκυρα από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ (2-1) και να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Με το ξεκίνημα του αγώνα, ο Χαβίτο πάγωσε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ για την Κέρκυρα. Η αντίδραση της «Βασίλισσας του Βορρά» δεν άργησε να έρθει και στο 29΄, ο Χαβιέ Καμπόρα έφερε το ματς στα ίσια και διαμόρφωσε τις ισορροπίες.

Με ψυχραιμία και σωστή τακτική, η Βέροια κυνήγησε το δεύτερο τέρμα και το πέτυχε στο 57’ με τον Νικόλα Ντουμίτρου, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Μήτσιος, με βοηθούς τους Δημήτρη Τάτση και Θανάση Γιάχο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Βάσκες, Αμαραντίδης των γηπεδούχων και οι Σάντσεθ, Γκόμες των φιλοξενούμενων.
Βέροια: Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο (79’ Όστοϊτς), Βέρτζος, Κάλι, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Καμπόρα (71’ Μπατιόν)
Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ (62’ Μαρκόβσκι), Καϊκούτ, Ρόχας (63’ Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο, Σάντσεθ (79’ Κοντός), Κανακούδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα