Ανατροπή ο ΠΑΣ, αλλά εφτάψυχος ο Ατρόμητος 2-2

Συγκλονιστικός αγώνας έγινε στους Ζωσιμάδες όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα με τεράστια ψυχικά αποθέματα έκανε σε τρία λεπτά την ανατροπή(από 0-1, 2-1), αλλά ο Ατρόμητος απάντησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κι έφυγε με τον βαθμό στο τελικό 2-2 από την Ήπειρο. Ο ΠΑΣ διατήρησε το εντός έδρας αήττητο με 2 νίκες και 7 ισοπαλίες και πήρε πολύτιμο πόντο, ενώ ο Ατρόμητος έχασε και άλλο έδαφος από το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να είναι καλύτερη και να έχει δοκάρι στο 22΄ με τον Κόντε. Οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους στο φινάλε του πρώτου μέρους κι άγγιξαν το γκολ με τον Ντάουντα στο 43’, όμως και αυτός σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πράγματα και θαύματα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντιγκινί σε ανατροπή του και αξιοποίησε ο  Ντάουντα στο 71’. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» το ματς, αλλά στο 78’ ο Βασιλακάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννίκογλου. Στο φινάλε ο ΠΑΣ έφερε τα πάνω κάτω. Η απάντηση ήλθε στο 87’ με τον Κόντε και δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη χάρη σε τέρμα του Μπετρά (89’). Παρότι όλα έδειχναν ότι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα έφτανε, έστω και με επεισοδιακό τρόπο στους τρεις βαθμούς, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Γιαννίκογλου στην προσπάθειά του να σώσει τη μπάλα ώστε να μην βγει κόρνερ, την έχασε και ο Γιαννούλης έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρασαλίδη που είχε μπει στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα και από κοντά στο 91΄διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54′ Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63′ Χαλκιαδάκης), Κόντε

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες (83′ Καρασαλίδης), Μάντσον, Ντάουντα (80′ Βασιλείου), Ντιγκινί, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα