Ανατροπή του ΟΦΗ στο Μενίδι, 2-3 με γκολ του Χίσι στο 90’

Τρομερή ανατροπή για τον ΟΦΗ του Νίκου Νιόμπλια που επικράτησε με 2-3 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι κι ενώ βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο δίλεπτο με γκολ από τα αποδυτήρια των Νταμιάνο και Ντάγκρα!

Το σοκ του 2-0 δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ να αντιδράσει στο πρώτο ημίχρονο και μάλλον τυχερός είναι που δεν δέχθηκε και τρίτο γκολ. Στην επανάληψη μπήκε συγκεντρωμένος και στο 49’ μείωσε με φάουλ του Μιλοσάβλιεφ, ενώ στο 60’ ισοφάρισε με τον Κομεσίδη. Όταν πια όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάρουν από ένα πόντο, ήρθε το γκολ το νεαρού Αλβανού Κέβιν Χίσι στις καθυστερήσεις που έδωσε μία τεράστια νίκη στον ΟΦΗ, αφού πλέον οι Κρητικοί μπορούν να ελπίζουν ότι Λαμία και Άρης θα χάσουν βαθμούς στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν στο πρόγραμμά τους.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Παπατώλιος, Καραντασιάνης, Ζαχαρός (83′ Μεγαλοοικονόμου), Ντάγκρας, Σταμούλης, Πλαβούκος, Μουστάκης, Νταμιάνος

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Μητρόπουλος (46′ Μάνος), Αντουκόρ, Χαντί (46′ Χίσι), Ράντι, Μιλοσάβλιεβ (79′ Βαλλιάνος), Βουό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα