ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: “Η μάνα μου δεν με γέννησε βουλευτή, αρχηγό, ή υπουργό”

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο Νίκο Ανδρουλάκη οι Ηρακλειώτες. Στην χθεσινοβραδινή ομιλία του πλήθος κόσμου παραβρέθηκε κι άκουσε τον εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα να επιτίθεται στην κυβέρνηση. Ο ευρωβουλευτής χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως “καθεστωτικό μόρφωμα”, ενώ αναρωτήθηκε “τι σχεδιάζουν για να νομιμοποιήσουν την εξουσία τους;” Επίσης, εκτόξευσε τα “πυρά” κατά του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ. «Δεν υπάρχει ένας αριστερός να πει του Τσίπρα που πάμε με αυτόν τον φαύλο;» «Είμαστε υπέρ της συναίνεσης και ένα τρανό παράδειγμα είναι η Κύπρος. Αλλά στην Ελλάδα ταυτίσαμε την συναίνεση με το μοίρασμα των κυβερνητικών θέσεων» πρόσθεσε.

Σε άλλα σημεία της ομιλίας ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο νέο πολιτικό φορέα είπε: “Η μάνα μου δεν με γέννησε ούτε βουλευτή, ούτε αρχηγό, ούτε υπουργό. Αν δεν εκπροσωπήσω τη νέα γενιά και τα λαϊκά στρώματα θα έχω αποτύχει. Αν δεν τους αγκαλιάσουμε δεν έχουμε καμιά τύχη μακροπρόθεσμα. Το κόμμα δεν έχει καμιά τύχη αν αγκαλιάσει τον τυχοδιωκτισμό».

Και κατέληξε, αναφέροντας: «Θέλω να πάρετε την υποψηφιότητα μου στα χέρια σας. Στις 20 Νοέμβρη θα είμαστε νικητές, γιατί θα έχουμε μια νέα παράταξη με νέα πρόσωπα με άτομα που θα εκπροσώπων τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα