ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: “Όχι σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι”

Ηχηρές απαντήσεις στα όσα έγιναν στο debate των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, με την «ανακοίνωση» της συμφωνίας να μην ενοποιηθούν οι Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Από την Κρήτη που βρίσκεται σε περιοδεία, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη βούλησή του για μια ενιαία και καθαρή φωνή που πρέπει να έχει παράταξη ώστε να αφήσει πίσω τις πρακτικές του παρελθόντος: «Όχι σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν τιμούν κανέναν όλα αυτά», τόνισε και συνέχισε: «Σε ποιο forum ελήφθη η απόφαση από τους αρχηγούς ώστε οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού να μείνουν ως έχουν μετά την εκλογή νέας ηγεσίας; Αυτό δεν θα το αποφασίσει ούτε ο Σταύρος ούτε η Φώφη ούτε ο Ανδρουλάκης ούτε ο Μανιάτης ούτε ο Καμίνης. Εσείς θα το αποφασίσετε», υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος.

Μιλώντας σε Ιεράπετρα και Αγιο Νικόλαο χαρακτήρισε τους πολίτες που θα ψηφίσουν στις 12 και 19 Νοεμβρίου συνιδρυτές της νέας παράταξης.

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέληξε ζητώντας από τους πολίτες να πάρουν την τύχη της παράταξης στα χέρια τους. «Δεν έχω ούτε καθοδηγητές, ούτε πάτρωνες, ούτε δεσμεύσεις. Οι μόνες μου δεσμεύσεις είναι ότι εάν αγωνιστούμε όλοι μαζί, θα καταφέρουμε η Δημοκρατική Παράταξη να είναι το πολιτικό όχημα που θα δώσει πραγματική ελπίδα στο λαό και θα δώσει τη δύναμη στην Ελλάδα να ξαναποκτήσει τη γεωπολιτική της θέση που είχε πριν από 20-30 χρόνια. Και μια δέσμευση ότι τα παιδιά και τα εγγόνια σας θα έχουν καλύτερη ζωή τα επόμενα χρόνια κι όχι να ζουν στη μιζέρια και την συνομωσιολογία.

Εμείς πρέπει να γίνουμε γνήσιοι εκπρόσωποι του ορθού λόγου. Έχουμε τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα αρκεί να το πιστέψουμε. Ό,τι και να γίνει 12 και 19 Νοεμβρίου, εγώ θα μείνω στρατιώτης. Θα μείνω, το πιστεύω, δεν το κάνω ως εμπορεύσιμο αγαθό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα