«Ανεβαίνει το θερμόμετρο» με Ντι Μαρία!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Ισχυροποιείται το σενάριο που θέλει τον Άνχελ Ντι Μαρία να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να εμφανίζεται ως ο πιθανότερος προορισμός του!

Ο διεθνής Αργεντινός δεν φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή του, καθώς η οικογένειά του και ιδιαίτερα η σύζυγός του, είναι πολύ προβληματισμένη με τον τρόπο ζωής και όσα έχουν συμβεί αυτούς τους μήνες στη βρετανική πόλη. Η ληστεία που επιχειρήθηκε στο σπίτι τους πριν λίγες μέρες, ήταν το τελευταίο και εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό, το οποίο φαίνεται πως έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη σύζυγο του Ντι Μαρία.

Το σενάριο που θέλει τον διεθνή παίκτη να «μετακομίζει» είναι υπαρκτό, καθώς η επιρροή της οικογένειάς του είναι μεγάλη και ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ζουν υπό καθεστώς πίεσης η σύζυγός του και τα παιδιά του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, το όνομα του Ντι Μαρία είναι το πρώτο στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για την αντικατάσταση του Εζεκιέλ Λαβέτζι, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους Παριζιάνους το καλοκαίρι. Στα υπόψιν βρίσκονται και οι Εντέν Αζάρ, της Τσέλσι και Μάρκο Ρόις, της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά ο Ντι Μαρία προβάλει ως το μεγάλο φαβορί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα