Ανρί: «Αυτή η γενιά μπορεί να πάρει το Μουντιάλ»!

Πεπεισμένος ότι η συγκεκριμένη «φουρνιά» που έχει βγάλει το γαλλικό ποδόσφαιρο, μπορεί να σπάσει τα… δεσμά της Λατινικής Αμερικής και να κατακτήσει – ως πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα σε ξένο έδαφος – το Μουντιάλ της Βραζιλίας, εμφανίστηκε ο Τιερί Ανρί!

Ο βετεράνος Γάλλος επιθετικός, που βγάζει το… παντεσπάνι του στο MLS και συγκεκριμένα στους New York Red Bulls, κατέθεσε τις εκτιμήσεις του για την Εθνική Γαλλίας που βλέπει στα γήπεδα της Βραζιλίας, υποστηρίζοντας πως μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο…

«Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτά τα παιδιά, είναι ότι η εμπειρία κατακτάται μέσα από τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι το Μουντιάλ. Θα μάθουν πολλά και πραγματικά δεν είναι πάντα εύκολο να μαθαίνεις μέσα από αυτή τη διαδικασία. Αυτή η γενιά, όμως, πραγματικά διαθέτει την ποιότητα να κατακτήσει τρόπαια. Ελπίζω να το καταφέρει γρήγορα. Όταν παίζεις σε ένα Μουντιάλ, ποτέ δεν ξέρεις αν θα επαναλάβεις ένα καλό παιχνίδι ή αν θα συμμετάσχεις σε άλλη διοργάνωση. Είχα την τύχη να παίξω σε τέσσερις και ακούγεται παράξενο αυτό που λέω, αλλά κάθε φορά πρέπει να παίζεις σαν να είναι η τελευταία σου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα