«Αντίο» με αιχμές από Μπακασέτα

Τη λύση του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο Τάσος Μπακασέτας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για την πολιτική που ακολούθησε ο σύλλογος στην περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής:
«Μετά από 6 χρόνια στην ομάδα που με έβγαλε στην επιφάνεια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ήρθε το τέλος της συνεργασίας μας. Ένα τέλος που δεν περίμενα τόσο πρόωρο μετά και την ανανέωση του συμβολαίου μου το καλοκαίρι, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές και ακόμα περισσότερες επιτυχίες που έκαναν την ομάδα πλέον να συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τα μέλη του Αστέρα Τρίπολης και πάνω απ’ όλα στον κόσμο που με στήριζε ακόμα και όταν δεν άνηκα στο ρόστερ του Αστέρα. Εύχομαι υγεία σε όλους, πάνω απ’ όλα η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της κι ένα τίτλο γιατί τον αξίζει!!! Κάτι τελευταίο, μην ξεχάσετε ποτέ ότι η ομάδα είναι ελληνική και αυτοί που πονάνε πιο πολύ την ομάδα, είναι οι Έλληνες παίκτες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα