Αντιμέτωπη με δολοφόνο-οδηγό ταξί: Το σοκ της Καραμπέτη

Τα όσα βίωσε σε ταξί η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν τη συνέχεια ενός σεναρίου του αστυνομικού σίριαλ «10η εντολή». Αφού η δημοφιλής ηθοποιός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «δολοφόνο» της.

Και επειδή σίγουρα μπερδευτήκατε με το τι έχει συμβεί, όπως αποκάλυψε η «ψυχή» του εν λόγω σίριαλ, Πάνος Κοκκινόπουλος, η μούσα του, συνάντησε ως οδηγό ταξί, έναν άντρα-δολοφόνο, που η ιστορία του, είχε εμπνεύσει τον γνωστό σκηνοθέτη, για ένα από τα επεισόδια του. Μια στιγμή σίγουρα τρομακτική για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης δεν έχει ξεχάσει αυτό το τετ α τετ που είχε.

«Κάτι ανάλογο βίωσε και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Μπήκε σε ένα ταξί και παρατήρησε ότι ο ταξιτζής την κοιτούσε έντονα από τον καθρέφτη. Κάποια στιγμή γυρνάει και της λέει: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εκείνος που κάνετε την ιστορία του επεισόδιο”. Αναφερόταν στο επεισόδιο της “10ης εντολής” με την Ιωάννα Παππά και τον Γιάννη Στάνκογλου. Η Καρυοφυλλιά κατατρόμαξε. Μου είπε ότι πήγε κι έπεσε πάνω στον δολοφόνο! Πως έχει βγει, ότι κυκλοφορεί έξω και εργάζεται ως ταξιτζής», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα