Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης επτά ετών η Μαρία Σαράποβα!

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Σε νέους μπελάδες μπαίνει η Μαρία Σαράποβα, η οποία κινδυνεύει ακόμα και με ποινή φυλάκισης, αν αποδειχτεί η συμμετοχή της σε επιχειρηματικό σκάνδαλο, που φέρει  το όνομά της!

Το Μάρτιο του 2015, η γνωστή τενίστρια  ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Australian Open, κάτι που την άφησε εκτός γηπέδων για 15 μήνες και που προκάλεσε απογοήτευση στο κοινό της.

Σήμερα, εμφανίζεται ένας νέος “πονοκέφαλος” για τη Ρωσίδα τενίστρια, καθώς φαίνεται μπλεγμένη σε επιχειρηματικό σκάνδαλο στην Ινδία! Σύμφωνα με την υπόθεση που ερευνάται, φαίνεται να δημιούργησε ένα πλάνο κατασκευής πολυτελούς συγκροτήματος διαμερισμάτων με την υπογραφή “Ballet bySharapova” και κατηγορείται πως πήρε εκατομμύρια δολάρια από επίδοξους αγοραστές, εγκαταλείποντας στη συνέχεια το πλάνο της.

Το πρότζεκτ υποτίθεται πως θα ήταν έτοιμο το 2016, αλλά οι εργασίες σταμάτησαν, ενώ ήδη είχαν παρθεί πολλά εκατομμύρια από επενδυτές και άλλους αγοραστές. Η αστυνομία δεν ασχολήθηκε αμέσως με την υπόθεση, που ανατέθηκε αργότερα σε δικαστήριο του Νέου Δελχί.

Για απάτη και συνωμοσία κατηγορούνται όλοι οι υπεύθυνοι του επιχειρηματικού σκανδάλου και αν αποδειχτεί η συμμετοχή της Sharapova σε αυτό, μπορεί να κινδυνέψει ακόμα και με ποινή φυλάκισης 7 ετών, όπως προβλέπει ο νόμος!

Πηγή: Tennisnews.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα