Αντιμέτωπος με το «τέρας» της κατάθλιψης γνωστός Έλληνας τραγουδιστής (εικόνα)

 

Πρόσωπο με πρόσωπο με την κατάθλιψη ήρθε ο γνωστός τραγουδιστής που θέλησε να δώσει μεγάλη μάχη για να βγει νικητής. Λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στο Βεάκειο, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, σε συνέντευξή του στο People, αναφέρθηκε στη δύσκολη και «σκοτεινή» περίοδο της ζωής του.

 

«Από εκείνη τη δύσκολη περίοδο θυμάμαι έντονα την απόγνωσή μου! Γιατί δεν ήξερα αν θα καταφέρω να βγω από αυτή την κατάσταση. Δεν ήξερα προς ποια κατεύθυνση ήταν η λύση. Αισθανόμουν πως ήμουν στο πρόγραμμα ενός πλυντηρίου ρούχων και γύριζα συνεχώς στο στύψιμο, χωρίς αυτό να σταματάει ποτέ. Η μεγάλη μου θέληση ήταν αυτή που με βοήθησε να βρω την άκρη. Με τη βοήθεια ειδικού έκανα ένα μικρό βήμα, έπειτα είδα το μονοπάτι που με οδήγησε στο δρόμο και βγήκα στη φάση της ευτυχίας», εξήγησε χαρακτηριστικά.

 Στη πορεία των είκοσι ετών που βρίσκεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα, έχασες  ποτέ τις ισορροπίες σου;
«Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου. Έχασα άλλα πράγματα: κάποια στηρίγματα, τη δυναμική μου, μια ωραία φόρα που είχα πάρει, εξαιτίας κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπισα. Στην αρχή ήταν εσωτερικές, αλλά στην πορεία εξωτερικεύτηκαν. Συναισθηματικά βασανίστηκα πολύ. Δεν μπορούσα στη σκηνή να είμαι έτσι όπως ήθελα, με αποτέλεσμα να αφήνω δουλειές, γιατί αισθανόμουν πως δεν ήμουν σε θέση να τα βγάλω πέρα. Μια σεζόν δικαιολογείσαι να απέχεις, ίσως χρειάζεται κιόλας, αλλά αν περνάει ο χρόνος, έχει συνέπειες. Ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη και έβαλα τα πράγματα στη θέση τους. Ομολογώ πως ήταν μια επίπονη συναισθηματικά διαδικασία μέχρι όλα να τακτοποιηθούν» .

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα