“Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει»

Για άλλη μια φορά υποστήριξε τη θέση του για την δραχμή ο Κώστας Λαπαβίτσας που απάντησε και στις επικρίσεις της Όλγα Γεροβασίλη. Παράλληλα κατηγόρησε  τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει κάνει πλέον στροφή 180 μοιρών και τον χαρακτήρισε «μνηνομιακό πρωθυπουργό».

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι η δραχμή θα αποτελέσει ένα εργαλείο ώστε να εφαρμοστεί στην Ελλάδα ένα διαφορετικό πρόγραμμα και εξήγησε ότι «Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ o κ. Λαπαβίτσας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι αποδέχθηκε το μνημόνιο και επέλεξε την «εύκολη λύση». Σημείωσε επίσης ότι το μνημόνιο είναι κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς.

Οσον αφορά τις εκλογές, ο βουλευτής του κόμματος επανέλαβε πως πρέπει να εκφραστεί το αντιμνημονιακό αίσθημα του λαού, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κόμμα Λαφαζάνη, αλλά ότι απλά χρειάζεται ένα «μέτωπο».

Ωστόσο, τόνισε ότι ο λαός πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο «άλλος δρόμος», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτή είναι και η επιθυμία των Ελλήνων, αφού στο δημοψήφισμα είπαν «όχι» στη μνημονιακή πολιτική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα