Αντρική υπόθεση ο μεγάλος τελικός του VOICE

Ο ημιτελικός του VOICE με τους 17 παίκτες, έδωσε το εισιτήριο μόλις σε 8 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι και θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό του VOICE.

Στις 2 Μαρτίου, λοιπόν, ρίχνει αυλαία το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ που κέρδισε το στοίχημα με τους τηλεθεατές, κερδίζοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη στο μεγάλο τελικό θα διαγωνιστούν οι Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά).

Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου είναι η μοναδική κριτής που δε θα έχει εκπρόσωπο στον μεγάλο τελικό, που θα αποτελέσει και το τελευταίο live του talent show του ΣΚΑΪ.

Μέχρι το τέλος η Κυριακή Κοτσιαμπάση ήλπιζε στην πρόκριση, αλλά δεν κατάφερε να περάσει από την αριστερή στη δεξιά στήλη. Ο Άκης Κακαγής την απέκλεισε στο τέλος και πήρε εκείνος το τελευταίο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό!

Να σημειωθεί πως ο ημιτελικός του VOICE στο νεανικό κοινό 15-44 σημείωσε κατά μέσο όρο 28,2% ενώ έφτασε μέχρι και 47,3%.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα