Αντσελότι, Αλέγκρι… Ιταλός ο επόμενος «κόκκινος διάβολος»;

Τη μετά Φαν Γκάαλ εποχή δρομολογούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει αρχίσει να συζητείται έντονα το ενδεχόμενο να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2017, οπότε εκπνέει το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν φέρονται διατεθειμένοι να περιμένουν, καθώς δεν είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις της ομάδας, παρά τα σχεδόν 400 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί τα τελευταία δύο χρόνια για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης για τον διάδοχο του Λουίς Φαν Γκάαλ, πιθανότατα μάλιστα από το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα σενάρια που «παίζουν» μέχρι στιγμής είναι τέσσερα:

1)Κάρλο Αντσελότι… Ο Ιταλός τεχνικός δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που υπάρχουν και αποτελεί μία εγγυημένη λύση.

2)Μασιμιλιάνο Αλέγκρι… Είναι η έκπληξη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις γνώσεις του. Δημιούργησε από το μηδέν τη Γιουβέντους και έχει παρουσιάσει σαφές έργο.

3)Πεπ Γκουαρδιόλα… Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Για την ακρίβεια μόνο αυτό. Είναι ο διακαής πόθος των «κόκκινων διαβόλων».

4)Ράιαν Γκιγκς… Ο Ουαλός αποτελεί εισήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο ο ίδιος έχει δηλώσει ανέτοιμος να αναλάβει ένα τόσο βαρύ φορτίο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα