Αντωνιάδης: «Ο Θεοδωρόπουλος έχει μαζί του 4 συμπαίκτες»

Για επενδυτικό σχήμα που αποτελείται από πέντε ενδιαφερόμενους για τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο ο Αντώνης Αντωνιάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των πράσινων αποκάλυψε πως ο «Mr Chipita» έχει στο πλευρό του τέσσερις ανθρώπους –  τρεις επιχειρηματίες και τον Κύπριο Ανδρέα Γαβριηλίδη ο οποίος ειδικεύεται στο μάνατζμεντ επιχειρήσεων.

Επίσης σημείωσε πως άμεσα, σε 7-10 μέρες, θα γίνει δεύτερη συνάντηση, στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι παλαίμαχοι, «νεότερων γενιών» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω. Στην επόμενη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα – δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση» ανέφερε ο Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ ο Μίμης Δομάζος συμπλήρωσε: «Σήμερα έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο…».

Η συνάντηση είχε διάρκεια δύο ωρών και σε αυτήν βρέθηκαν εκτός από τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, στενοί συνεργάτες του ίδιου (νομικοί και οικονομολόγοι), ενώ από πλευράς παλαίμαχων στην αίθουσα ήταν οι Κωνσταντίνου, Αντωνιάδης, Δομάζος, Οικονομόπουλος, Καμάρας, Θεοφάνης, Τζουνάκος, Ροκίδης, Γεροθόδωρος και Καρούλιας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα