«Ανώνυμος αποστολέας»: Το νέο θεατρικό του Γ. Βασιλακόπουλου κάνει πρεμιέρα

Ο «Ανώνυμος αποστολέας», το νέο θεατρικό έργο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Γιάννη Βασιλακόπουλου, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, από αυτή την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, μας περιμένει για 20 παραστάσεις και στόχο να μας συναρπάσει στη σκηνή του θεάτρου ΠΚ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα θρίλερ με συναρπαστική πλοκή και αναπάντεχες εξελίξεις, που στέλνει πολλά μηνύματα προς δεκάδες αποδέκτες, κάνοντας συνειρμούς, που πιθανόν να οδηγούν σε πραγματικά γεγονότα.

«Είναι ένα έργο με πολλά μηνύματα, που θα κάνει τους θεατές να προβληματιστούν. Τέτοιες παραστάσεις είναι ευκαιρία για να επιστρέψει ο κόσμος στο καλό θέατρο. Όλοι οι συντελεστές είναι ιδιαίτερα αξιόλογοι και ελπίζουμε να αγαπήσει την παράσταση ο κόσμος», δηλώνει στην «Α» ο Νίκος Καραγιώργης.

Ένας Ρώσος πράκτορας, που μόλις έχει συνταξιοδοτηθεί, αφηγείται την τελευταία του αποστολή, που έχει επίκεντρο την Ελλάδα της κρίσης. Ένα αεροπορικό δυστύχημα, που προκάλεσε δεκάδες νεκρούς.

Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, που προορίζονταν για μια χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας. Ένα σύνθετο παιχνίδι κατασκόπων, που παίζεται στην πλάτη ενός ζευγαριού κι απλώνεται σε πολλές χώρες του κόσμου.

«Όταν συνεργάζεσαι με έναν σημαντικό ηθοποιό, επί δεκαετίες συνεπή κι ακούραστο εργάτη του θεάτρου, αλλά και τόσο ποιοτικό άνθρωπο, όσο ο Λευτέρης Λουκαδής, δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχής. Είναι συγκλονιστικός ως “Ρώσος αξιωματούχος” στον “Ανώνυμο Αποστολέα”», δηλώνει στην «Α» ο συγγραφέας του έργου, Γιάννης Βασιλακόπουλος

Θύτες που μοιάζουν ατιμώρητοι και θύματα που παραμένουν αδικαίωτα συναντιούνται, σχοινοβατώντας σ’ αυτήν τη λεπτή κόκκινη γραμμή, που ενώνει το πραγματικό γεγονός με το μύθο.

Ποιος εν τέλει είναι ο «Ανώνυμος Αποστολέας» ενός τέτοιου μακελειού, δεν μένει παρά να το ανακαλύψουμε!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Συγγραφέας: Γιάννης Βασιλακόπουλος.
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.
Σκηνικά: Μιχάλης Αθανασιάδης.
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη.
Οργάνωση παραγωγής: Ελοτίνη Νουλέλη.
Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Παρασκευοπούλου
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Δημήτρης Τοπαλίδης, Νίκος Καραγιώργης, Δήμητρα Στάικου. Φιλική συμμετοχή: Λευτέρης Λουκαδής, Βαγγέλης Πυρινής
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ: Φοίβος Μποζάς (σαξόφωνο).Βασίλης Παπαχρήστου (πλήκτρα). Αντώνης Αρβανίτης (κόντρα μπάσο)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα