“Αν η Ν.Δ. δεν είχε τηρήσει αυτήν τη στάση, ο Καμμένος θα ήταν ντυμένος Μακεδονομάχος”

Στο Σκοπιανό αλλά και τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8

«Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας το ζήτημα (σσ της ονομασίας των Σκοπίων) να λυθεί. Αρκεί οι προϋποθέσεις που θέτει η Ελλάδα διαχρονικά, όλα αυτά τα χρόνια, να τηρηθούν. Να μην υπάρξει δηλαδή κάποια σημαντική ζημιά στα δικά μας συμφέροντα ή κάποια σημαντική υποχώρηση. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή πρέπει να αφήσουμε την κυβέρνηση να κάνει τη διαπραγμάτευση, την οποία έχει αναλάβει να κάνει, αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκότερη, διότι στα Σκόπια έχει υπάρξει κυβερνητική αλλαγή», δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ο κ. Καμμένος δεν έχει ζήτημα στο να αλλάζει τις θέσεις του, αν αυτό τον κάνει ικανό να κρατήσει την καρέκλα. Αν η ΝΔ δεν είχε τηρήσει την στάση που είχε τηρήσει, ο κ. Καμμένος θα ήταν ήδη ντυμένος με στολή Μακεδονομάχου. Τώρα, που κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει, έκανε πολύ γρήγορα τη στροφή για να διασώσει το πολιτικό του μέλλον», συμπλήρωσε.

«Έρχεται τώρα ο Τσίπρας και λέει είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που ολοκληρώνει το μνημόνιο. Για φανταστείτε ότι θα φτάναμε στο σημείο ο Πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να επαίρεται στο υπουργικό συμβούλιο ότι τελικά η πιο επιτυχημένη μνημονιακή κυβέρνηση της Ελλάδας αποδεικνύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτό δείχνει ότι χάσαμε πολύτιμο χρόνο, χάσαμε πολύτιμα χρόνια, στην αρχή αυτής της πορείας με το να τσακωνόμαστε με το λεγόμενο “μνημόνιο-αντιμνημόνιο” αντί να κάνουμε τη δουλειά μας, να εφαρμόσουμε δηλαδή το πρόγραμμα και να έχουμε ήδη βγει στις αγορές. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που λέει και ο λαός», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα