Αν τα πάει καλά, θα μείνει στη Λισαβόνα

Δεν χρειάζεσαι παρά μισή σεζόν σε μία μεγάλη ομάδα για δείξεις ότι έχεις ταλέντο. Πόσο μάλιστα στον Ολυμπιακό που τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει  ένα προφίλ δεξαμενής ποιοτικών  Ελλήνων  ποδοσφαιριστών, με Τοροσίδη, Μανωλά, Σάμαρη, Μήτρογλου να αποτελούν κορυφαία παραδείγματα.

Αυτή τη φορά, το ρόλο του «εξαγώγιμου προϊόντος» φαίνεται να παίρνει πολύ νωρίς στην… ερυθρόλευκη καριέρα του ο Λεονάρντο Κούτρης. Οι Πειραιώτες διέγνωσαν το ταλέντο του όταν έπαιζε στα Γιάννινα και φαίνεται πως λίγους μήνες μετά διέκριναν το ταλέντο του και στην Πορτογαλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύσσωμη η Μπενφίκα θα βρίσκεται απόψε στις εξέδρες του «Ζοζέ Αλβαλάδε» της… μισητής Σπόρτινγκ για να παρακολουθήσει τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού και να κρίνει αν είναι ώρα για μία ακόμη προσθήκη από την ελληνική ομάδα. Ο Κούτρης προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό κι αν την επαναλάβει απόψε, δεν αποκλείεται να… μείνει για πάντα στη Λισαβόνα.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν προλάβει να κάνουν εκτίμηση της χρηματιστηριακής του αξίας, αλλά αποκλείεται να καλυφθούν με ποσό μικρότερο των 5.000.000 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα