Απάντηση του Απόλλωνα στον Κούγια

Μετά το πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ της Λάρισας και του Απόλλωνα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ιστορικού συλλόγου της Σμύρνης. Είπε, μάλιστα, ότι ο Απόλλωνας είναι μία από τις πιο βρόμικες ομάδες της Ελλάδας!

Ως απάντηση, η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε μία μάλλον ήπια ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΛ κου Αλέξη Κούγια μετά τον μεταξύ μας αγώνα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, επισημαίνει τα εξής:

Είναι γνωστό πως ο κος Κούγιας έχει εκπροσωπήσει μέχρι σήμερα μεγάλες και ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας την ιδιότητα, είτε του νομίμου εκπροσώπου, είτε του επενδυτή-μετόχου (κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην ΠΑΕ ΑΕΛ). Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, διακρίνεται διαχρονικά για τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζει όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες, γεγονός το οποίο ο κος Κούγιας γνωρίζει αφού το έχει εισπράξει σε όλες τις προγενέστερες ομάδες με τις οποίες έχει συνεργαστεί.

Η πρωτοφανής και αναίτια επίθεση που εξαπέλυσε, ο κος Κούγιας τόσο κατά της ομάδας μας, όσο και κατά στελεχών της, σε συνέντευξή του στο κανάλι OTE TV το περασμένο Σάββατο 05.03.2016 μετά το πέρας του μεταξύ μας αγώνα, καθώς και οι δηλώσεις του που επακολούθησαν, δεν μπορεί παρά να έχουν ως μοναδικό στόχο τον αποπροσανατολισμό της φίλαθλης κοινής γνώμης από τις αγωνιστικές, αλλά και τις λοιπές αδυναμίες της ομάδας του, οι οποίες είναι ήδη γνωστές στους επαΐοντες και είναι θέμα χρόνου να αναδειχθούν ευρύτερα.

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσουμε πως έχει απαγορευθεί αυστηρώς σε όλα τα στελέχη μας η όποιας μορφής δημόσια τοποθέτηση που αφορά τις συμπεριφορές του κου Κούγια, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν εκβιάζεται, δεν εκφοβίζεται, δεν απειλείται και αν χρειαστεί, για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της, αντεπιτίθεται με νόμιμους τρόπους και όχι μέσω επικοινωνιακών τρικς και δηλώσεων στον Τύπο για λόγους εντυπώσεων, κάτι άλλωστε που αποτελεί την προσφιλή τακτική του κου Κούγια όλα αυτά τα χρόνια.

Ταυτόχρονα όμως, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Κούγια, γιατί μέσω των πρόσφατων δημόσιων τοποθετήσεών του μας υπέδειξε τα πρόσωπα και τις υπηρεσίες που πρέπει να απευθυνθούν οι έχοντες έννομο συμφέρον προκειμένου να διαφυλαχθεί η τήρηση της νομιμότητας στις διαδικασίες ελέγχου όλων των εταιρειών και των ομάδων της Football League.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, σεβόμενη τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Football League αλλά και το γενικότερο κλίμα αλληλεγγύης που θα έπρεπε να επικρατεί ανάμεσα στις ομάδες, ιδίως αυτή την κρίσιμη για το ποδόσφαιρο περίοδο, δεν θα προεβεί σε άλλη ανακοίνωση σχετικά με τον κο Κούγια και την ΠΑΕ ΑΕΛ, ούτε θα τον ακολουθήσει στο επικοινωνιακό-εμπρηστικό του παιχνίδι κατά την προσφιλή του τακτική. Ωστόσο διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, ξεκινάει μια σειρά νομικών ενεργειών σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να διαφυλάξει τα νόμιμα δικαιώματά της και την τήρηση της νομιμότητας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα