Απέκτησε ξανά λίγο ενδιαφέρον η Ισπανία

Η ΡΕΑΛ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ

Η όγδοη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος ξεκίνησε με την Μπαρτσελόνα επτά πόντους μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα», μάλιστα, ήταν στο 1-1 με τη Χετάφε μέχρι το 86’ και όλα έδειχναν πως η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει.

Η βραδιά, ωστόσο, άφησε ικανοποιημένη τη Ρεάλ και αυτό διότι στο τέλος πήρε τη νίκη στην έδρα της Χετάφε (με γκολ του Ρονάλντο) και αργότερα η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι Καταλανοί έχουν πλέον 22 βαθμούς, η Ρεάλ 17 και το πρωτάθλημα σίγουρα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως η Μπάρτσα δείχνει καλύτερο πρόσωπο. Το 1-1 με την Ατλέτικο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού ήταν πολύ καλύτερη και έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως στην επανάληψη. Πάντως, παρά την απώλεια των βαθμών, υπήρξε μεγάλη ανακούφιση στις τάξεις της ομάδας με το γκολ που σημείωσε ο Σουάρες, καθώς ήταν το πρώτο κρίσιμο τέρμα που σημειώνει φέτος ο Ουρουγουανός φορ, ο οποίος σε κάθε αγώνα δείχνει όλο και καλύτερος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα