Απέφυγε τα χειρότερα η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο, ισοφαρίζοντας 2-2 την Μπέρνλι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 απέναντι στην Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ», σε μία σπάνια απώλειά της σε Boxing Day. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε να χάνει με δύο τέρματα από το γκολ του Άσλεϊ Μπαρνς και το φάουλ του Στίβεν Ντεφούρ, αλλά κατάφερε να αντιδράσει στο 2ο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέσυρε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην ανάπαυλα (ντεμπούτο ως βασικός στο φετινό πρωτάθλημα) και τον Μάρκος Ρόχο, έριξε τους Τζέσε Λίνγκαρντ και Χενρίχ Μχιταριάν στον αγώνα και ο Άγγλος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Αρχικά είχε δοκάρι (όπως και οι φιλοξενούμενοι στο 1ο ημίχρονο) σε μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 53′ με ένα εκπληκτικό τακουνάκι μείωσε το σκορ, για να κάνει το 2-2 στις καθυστερήσεις.

Σε ισπανική υπόθεση εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπράιτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» επικράτησαν με 2-0 χωρίς να πιάσουν υψηλές στροφές και πλησίασαν στον πόντο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα των γηπεδούχων προήλθαν από δύο ισπανικές ασίστ και δύο Ισπανούς εκτελεστές, αρχικά από την 6η φετινή συνεργασία των Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Άλβαρο Μοράτα που απέφερε το 10ο τέρμα του διεθνή φορ και στη συνέχεια με την πάσα του Τσεσκ Φάμπρεγας στον Μάρκος Αλόνσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα