Απίστευτο… Η Λέστερ θα έδινε τον Βάρντι με 7 εκατ. σε ομάδα της Championship

Είναι ο πιο καυτός επιθετικός στην Premier League. Η αξία του έχει εικοσαπλασιαστεί. Τον θέλουν όλοι οι μεγάλοι της Βρετανίας. Οδηγεί την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου. Και όμως, μόλις έξι μήνες νωρίτερα, η Λέστερ είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει τον Τζέιμς Βάρντι σε ομάδα της… Championship!

Ο μαγικός κόσμος του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ. Τη μία μέρα είσαι… τίποτα και την επομένη είσαι ζάμπλουτος. Ο Τζέιμς Βάρντι ήθελε να επιστρέψει στο Σέφιλντ, όπου γεννήθηκε. Η Λέστερ διαπραγματεύθηκε με τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία έναντι περίπου 7 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, μετά από βέτο που άσκησε ο νέος Ταϊβανέζος ιδιοκτήτης της Γουέντσντεϊ. Ο Βάρντι παρέμεινε στη Λέστερ, στον πάγκο της οποίας προσελήφθη ο… δικός μας Κλαούντιο Ρανιέρι. Έξι μήνες μετά και 24 αγωνιστικές μετά, η Λέστερ οδηγεί την κούρσα της Premier League και έχει βάσιμες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Άγγλος φορ έχει σημειώσει 18 γκολ. Είπατε κάτι;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα