Απίστευτο: Ποιος δημοφιλής παίκτης του Survivor διαφημίζει site γνωριμιών (βίντεο)

Πριν από λίγες μέρες είδαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να διαφημίζει αντηλιακά. Το δικό του «χρυσό» διαφημιστικό deal υπέγραψε ένας ακόμη πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, που πληρώθηκε αδρά για να διαφημίσει site γνωριμιών.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, που στην προσωπική του σελίδα στο Instagram προτρέπει τους διαδικτυακούς του φίλους να γνωρίσουν το ταίρι τους μέσα από το εν λόγω site.

Μπορεί να νομίζεις οτι με έμαθες μέσα από το παιχνίδι αλλά με την βοήθεια του @badoo_gr μπορείς να με γνωρίσεις καλύτερα από κοντά! Πώς; Απλά ακολούθησε δύο πολύ απλά βήματα!  1. Διάλεξε την αγαπημένη σου φωτογραφία μου και ανέβασέ την στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #BadooDateGreece (το προφίλ σου στο instagram δεν θα πρέπει να είναι private/ κλειστό) 🤳🏻 2. Ακολούθησε το λινκ που θα βρεις στο bio μου👆🏻και στείλε μου μήνυμα στο #badoo χρησιμοποιώντας την φράση “Θα ήθελα να βγω μαζί σου ραντεβού”. Το προφίλ σου στο Badoo θα πρέπει να είναι επαληθευμένο/ verified ✅ Stay tuned γιατί ακριβώς σε μία εβδομάδα θα ανακοινώσω την νικήτρια ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στον λογαριασμό μου! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω απο κοντά… 🔞

A post shared by Marios Priamos Ioannides (@mariospriamos) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα